Deze pagina aanbevelen:

ThüringenCard

Vrije tijd. Vrij entree – met de ThüringenCard.

Ontdek de veelzijdigheid van Thüringen en geniet van een vrij entree in meer dan 230 attracties en bezienswaardigheden. Met de ThüringenCard bent u mobiel met bus en trein: van regionale Hoppertickets voor de trein (50 km reizen), een tocht met de Harzer Schmalspurbahn of een dagticket voor het gehele net van de Erfurter Verkehrs AG  - hier is zeker een passend aanbod te vinden! Met de ThüringenCard ontvangt u gratis een reisbegeleider, die alle voordelige bezienswaardigheden en attracties introduceert.

Geldigheid en prijs van de ThüringenCard

Geldigheid en prijs van de ThüringenCard

De ThüringenCard wordt aangeboden als 24 uurs kaart, 3 en 6 dagen kaart. Hier vindt u alle prijzen en geldigheidsperiodes in een oogopslag.

meer
Bach museum Eisenach

Bach museum Eisenach

In Eisenach, de stad waar J. S. Bach is geboren, kunnen Bach-liefhebbers het oudste museum van deze geweldige componist bezoeken en tegelijkertijd genieten van een concert gespeeld op historische instrumenten.

meer
Boomkronenpad in Nationaal Park Hainich

Boomkronenpad in Nationaal Park Hainich

Op maar de top van dit Nationaal Park en UNESCO Werelderfgoed. Op een lengte van 530 meter heeft u vanuit het Boomkronenpad een blik in de diepte op het gebladerte. Het pad biedt nisjes om even te verblijven, sculpturen, hangbruggen en een boomtoren.

meer
De tuin van de Rennsteig: Oberhof

De tuin van de Rennsteig: Oberhof

De tuin van de Rennsteig, Oberhof, is een botanische tuin rijk aan gebergteflora. Op meer dan 7 ha oppervlakte zijn meer dan 4000 verschillende plantensoorten uit het Europa gebergte te vinden, Azië, Noord en Zuid Amerika, Nieuw-Zeeland en de Arctische regio.

meer
Waterpark Waikiki in Zeulenroda

Waterpark Waikiki in Zeulenroda

Badplezier zoals in de South Pacific – het eerste recreatieve waterparadijs van Europa met Hawaïaanse sfeer maakt dit mogelijk. Beleef dit unieke tropenbad met kristalheldere lagunen, belevenisgrot, watervallen, glijbanen en veel meer.

meer