Deze pagina aanbevelen:

Gezinsaccommodaties

Accommodaties voor families met kinderen

Beleef met de kinderen zeker eenmaal een dag op de boerderij. Of wilt u liever het levendige en gemeenschappelijke leven op de kampeerplaats aan een meer beleven? Bij kinderen en ouders zijn de gezinshotels met kinderanimatieprogramma’s bijzonder geliefd. De volwassenen kunnen genieten van verwen – en cultuurprogramma's. Voor schoolklassen zijn er natuurlijk ook talrijke jeugdherbergen in Thüringen.

Hotels met de 'fun factor' – gezinshotels

Hotels met de 'fun factor' – gezinshotels

U zoekt een gezinshotel waar uw kinderen plezier kunnen maken en u zich kunt laten verwennen? In het Thüringer Wald heeft een aantal hotels zich volledig aangepast aan de behoeften van de ouders en de kinderen en voorzien in voor zowel de grote als de kleine gasten in alle mogelijke wensen.

meer
Vakantie op het platteland

Vakantie op het platteland

Koeien melken, schapen hoeden, paardrijden, fruit en groenten oogsten en's ochtends door de haan gewekt worden – er is veel te ontdekken op de boerderij. De gezonde en verse maaltijden smaken dubbel zo goed, wanneer het zelf geoogst is.

meer
Kampeerplezier voor de hele familie

Kampeerplezier voor de hele familie

Thüringen biedt talrijke standplaatsen in een prachtige natuur – aan het water, rustig in het bos of dichtbij een stad. Kinderen houden van het kampeerleven met grillen, zwemmen en avontuur de hele dag door.

meer
Jeugdherbergen

Jeugdherbergen

De jeugdherbergen van Thüringen bieden prijsvoordelige korte vakanties voor gezinnen, klassen, verenigingen, groepen en iedereen die van plezier houdt. Vraag de jeugdherberg van uw keuze naar het actuele aanbod.

meer

Opmerkingen