Deze pagina aanbevelen:

Avontuur

Zich meten met de elementaire krachten van de natuur, zichzelf overwinnen en doorbijten tijdens een actieve vakantie in Thüringen. Thüringen biedt volop uitdagingen – op het water, onder het water, op de vaste bodem of in de hoogte. Of het nu gaat om bergbeklimmen, duiken, quad rijden, rafting of 'zomer-tubing' sensatie is gegarandeerd. In Steinach is het mogelijk om aan parasailen te doen en adelaars te zien. Stort u zich in het avontuurlijke vakantieplezier in Thüringen!

Watervertier

Van traditioneel met een kano op de Werra, gezellig met een boot op de Saale, als Viking op rooftocht op het stuwmeer van Thüringen of sportief en actief met waterskiën en rafting – in Thüringen komen alle watersportliefhebbers aan hun trekken!

Snel op twee, vier of acht wielen

Op 'skikes' in Tabarz, op de mountainbike in Silbersattel, met de Segway door Mühlhausen of met de Quad door het Thüringer Wald – in Thüringen wacht puur rijdplezier voor zowel groot als klein!

Hoog vooruit – klimmen

Beleef Thüringen vanuit het vogelperspectief! Ga de uitdaging aan en beklim de eerste Duizend  (uitkijkplatform) van Thüringen of overwin de waaghalzerij vol klimhindernissen in het klimwoud.

Winterplezier in de zomer

In Thüringen komen wintersportliefhebbers het hele jaar door aan hun trekken. Rodelen met rubberen banden de berg af, voel de snelheid bij het bobsleëen, ga parasailen in Steinach met de ski's onder de voeten of ga langlaufen in de nieuwe DKB-skihal in Oberhof. 

Opmerkingen