Deze pagina aanbevelen:

Outdoor activiteiten

Tijdens een actieve vakantie in Thüringen kun je jezelf meten met de elementen van de natuur. Thüringen biedt volop uitdagingen – op het water, onder water, op het land of in de hoogte. Of het nu gaat om bergbeklimmen, duiken, quad rijden, parasailen of raften; sensatie is gegarandeerd. Stort je in het avontuurlijke vakantieplezier in Thüringen!

Klimactiviteiten in Thüringen

Beleef Thüringen vanuit het vogelperspectief en stijg zelfstandig tot grote hoogte! Op diverse plekken in Thüringen beleef je leuke klimactiviteiten. 

Snel op twee, vier of acht wielen

'Skiken' (langlaufen op skates) in Tabarz, op de mountainbike in Silbersattel, met de Segway door Mühlhausen of met een quad door het Thüringer Wald – in Thüringen wacht puur rijplezier voor zowel groot als klein!

Watervertier

Traditioneel met een kano op de Werra, gezellig met een boot op de Saale, als viking op rooftocht op het stuwmeer van Thüringen of sportief en actief met waterskiën en raften – in Thüringen komen alle watersportliefhebbers aan hun trekken!

Winterplezier in de zomer

In Thüringen komen wintersportliefhebbers het hele jaar door aan hun trekken. Rodelen met rubberen banden de berg af, voel de snelheid bij het bobsleëen, ga parasailen in Steinach of langlaufen in de LOTTO-skihal in Oberhof. 

Opmerkingen